Shop Mobile More Submit  Join Login
×Details

Submitted on
October 2, 2003
File Size
687 KB
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
560
Favourites
9 (who?)
Comments
21
Downloads
243
×
Orpo by nolla Orpo by nolla
The beginning of the story


""
Alone against the wind
the battlefield orphan now stands.
""

Next
Add a Comment:
 
:iconkrum-strashni:
Krum-Strashni Featured By Owner Jul 17, 2006
very simple, very powerful, Bravo!
Reply
:iconnolla:
nolla Featured By Owner Jul 17, 2006
Tahnks
Reply
:iconjgtx88:
jgtx88 Featured By Owner May 26, 2006
:favorite:
Reply
:iconjgtx88:
jgtx88 Featured By Owner May 26, 2006
:)
Reply
:iconamaro:
Amaro Featured By Owner May 1, 2004   Interface Designer
I LIKE THAT!
Reply
:iconvoidlamb:
voidlamb Featured By Owner Apr 11, 2004
digging the sky in this one :)
Reply
:iconinziladun:
inziladun Featured By Owner Apr 9, 2004   Writer
Oi, tässä on kyllä aivan toismaailmalliset värit..! Erityisesti se, miten oot maalannut taivaan noilla vedoilla ja saanut tuon ihmeellisen ja joksenkin sotaisan hehkun siihen on kunnioitettavaa; tämä muistuttaa vankasti joistakin kerroista kun olen katsonut taivasta, ja on näyttänyt etä se palaisi; mutta silti pilvet pysyvät paikoillaan. Tässä on vähän sama, siinä on palamisen ja dynaamisuuden tuntua, mutta silti siitä huomaa että se on kuitenkin vain synkkä mutta liikkumaton taivas. :nod:
Ja nuo mustat sotureitten ääriviivat juuri tätä punaista taustaa vasten näyttää todella dramaattisilta, ja siitä saa selvän sotaisan visuaalisen elementin tähän.
Ruoho on hyvin pitkälle samanlainen kuin taivas (samaa kiitettävää), mutta mainitsen vielä että ihmettelen miten olet saanut ruohon näyttämään niin elävältä ja väreilevältä.. Ja se että olet saanut sen näyttämään kuitenkin realistiselta tuon 'orvon' ympärillä varsinkin, keskeyttämättä sen ylipäätäistä harmoniaa, on myös hieno toteutus.
Orpo itsessään on myös todella dramaattinen ja jollakin tapaa myytillisen näköinen henkilö tässä; olet selvästi halunnut asettaa hänet erilleen ja erilaiseksi noista sotilaista koska hänen määräävä väripiirre on valkoinen eikä musta.. Muutenkin hänen olemus ja kompositio tässä kuvassa luo hänen ympärilleen myytillistä ilmapiiriä.

Tällaisesta kuvasta olisi ilo kirjoittaa lyhyt (tai pidempikin) tarina, sen verran voimakas tunnelma tässä on.. Mahtavaa työtä!! :clap:
Reply
:iconnolla:
nolla Featured By Owner Apr 9, 2004
Oho.. Onks sun palaute aina noin runsasta? :) No.. kiitokset.

Täytyy myöntää etten muista mietinkö kaikkee noin pitkälle ku tein ton kuvan, mut toisaalt toi on kaikkein tärkein ja tunnepitosin hetki tos tarinas. Tai ainakii mulle, joten kai se fiilis sit siit tulee.

Mult näyttää puuttuvan teksti tähä kuvaa (teen näit Moonsorrown "Kivenkantajan" lauluista):

""
Yksin tuulta vastassa
seisoo orpo taistojen.
Siintää metsä keihäiden
rannassa taivaan punaisen.
""

Jos tarina kiinnostaa --> [link]
Reply
:iconinziladun:
inziladun Featured By Owner Apr 9, 2004   Writer
Ahaa se siis perustuu johonkin olemassaolevaan? No nuo säkeet huomioon ottaen kuva on erittäin sopiva, ja silti siinä on jotakin erilaista. :)
Sen, kyllä yritän aina mahdollisimman tyhjentävästi kommentoida.. Kiva että tykkäät. Haluatko muuten mieluummin englanniksi vai suomeks kommentit? Itse osaan ehkä vähän paremmin englantia mutta miten vaan. :)
Reply
:iconnolla:
nolla Featured By Owner Apr 9, 2004
Kommentit kelpaa vaikka ruotsiks espanjaks tai italiaks :) mut en voi taata että ymmärrän niist läheskää yhtä paljo. Englanti menee siinä missä suomikii kuhan et pistä hirveest sitä vanhahtavaa tyyliä jota löytyy runoistas. Pitäis varmaan rupee lukee enemmän englanninkielistä kirjallisuutta ku meinaa loppuu taidot kesken.

Tää juttu lähti noist moonsorrown biiseistä. Koitan saaha tunnelman, joka mulle niistä välittyy, kuvaksi, niin että teksti sopii mukaa. Tarinan kanssa on vähä niin ja näin. Teksti nimittäin viittaa jatkuvast viikinkimytologiaan ja Edda ku on hiukka moniselitteinen kirja ni vähä paha sanoo osuuks mun tarina yhtää samoille linjoille ku moonsorrown poikien tarina, vaikka onkii samat sanat. En lisää mitää tekstiä. Pelkät kuvat.

Tät kyseistä kuvaa ennen on just ollu rauhallinen kohta. Jotkuu perinneinstrumentit soi. Samanaikasest ku laulaja örisee noi riimit, musiikki alkaa jymisemää erittäin raskaana, aika ukkosmaisena ja muuttuu entistä juhlavammaks seuraaviihi kuviihi mentäes.
Reply
Add a Comment: